Sveikiname Ukmergės rajono savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklų trečių klasių mokinių dailiojo rašto konkurso nugalėtojas:  

Kamilę Matulytę – I – oji vieta,

Saulę Narbuntaitę – II – oji vieta.

Ačiū, mergaitės, už stropumą, atkaklumą ir supratingumą!

 

 

 

 

 

Dėkoju dalyvavusiems   Šeimos šventėje. 

Sveikiname Saulę Narbuntaitę respublikiniame kompiuterinio atviruko konkurse „Tau, Mamyte!“ užėmusią I- ąją vietą. Neišsenkančio kūrybinio polėkio ir tolimesniuose darbuose!!!

TRADICINĖ

MENŲ SAVAITĖ – 2017

(KOVO 27-31 d.)

Pirmadienis Šukuosenų diena - 13.30 val.

Kiekviena klasė sukuria ne mažiau kaip 3 šukuosenas, priderina rūbus, aksesuarus, parenka muziką. Paruošia 3-5 min. pristatymą.

Antradienis – Teatro diena – 13.30 val.

Svečiuosis Šešuolių parapijos vaikų ir jaunimo teatro grupė, parodys spektaklį pagal Max Lucado kūrinį „Tu esi ypatingas“ (vadovė Birutė Golubeva).

Trečiadienis – Vilnos diena – 13.30 val.

Svečiuose tautodailininkė, veltų drabužių kūrėja Jūratė Kerulienė, kuri praves edukacinę pamoką ir pristatys savo darbus.

Ketvirtadienis – Šokio diena – 13.30 val.

Svečiuose Vilniaus lietuvių namų liaudiškų šokių kolektyvas (vadovė Zita Damauskienė). Šoks ir mūsų gimnazijos šokėjai (vadovė Regina Zabelienė).

Penktadienis – Muzikos diena – 13.00 val.

 

Ivetos Misiūnaitės ir Beatričės Tavoraitės bei jų draugų dovana, mokytojas Vilmantas Driukas.

Tarpzoninėse kvadrato varžybose – antri

 

Kovo 10 d. Rokiškio r. Juodupės gimnazijoje vyko Tarpzoninės Lietuvos kaimo mokyklų kvadrato varžybos. Stipriausieji buvo šeimininkai, o mes, nugalėję Molėtų r. Alantos gimnazijos komandą, likome antri. Dėkoju visiems vaikams, savo užsidegimu, atkaklumu siekusiems pergalių. Sėkmės, jums, ir kitose sportinėse kovose!

Mūsų klasės mergaitės – Lietuvos čempionės!

 

Adrija ir Gabija dalyvavo finalinėse mergaičių kvadrato varžybose. Joms šypsojosi sėkmė ir Želvos gimnazijos mergaičių komanda tapo nugalėtojomis. Sveikiname čempiones!

Akimirkos iš Užgavėnių šventės ir mugės puslapyje „Naujienos/renginiai“

Vasario 16 - oji  Lietuvos valstybės atkūrimo diena

Sveikinu šauniuosius kvadrato žaidėjus, nugalėjusius Ukmergės rajoninėse Taujėnų, Vidiškių ir Deltuvos mokyklų komandas, ir zoninėse - Kaišiadorių r. Kruonio, Jonavos r. Ruklos mokyklų komandas. Didžiulės sėkmės ir sportiško užsispyrimo siekiant pergalių!!!

 

 

 

 

 

Respublikiniame piešinių konkurse „Po tėviškės dangum 2016“ dalyvavo Dominykas, Ernestas, Saulė, Nida ir Kamilė. Visų piešiniai pateko tarp  gražiausiųjų, o Kamilė tapo pirmos vietos nugalėtoja.  Sveikiname ir linkime kūrybinės sėkmės! 

Visus piešinius galite pamatyti facebook(e) "Po tėviškės dangum 2016".

Spalio 27 d., ketvirtadienį mokykloje organizuojama „Vaiduoklių šventė“. Reikės apsirengti ir išsidažyti veidą šiai šventei tinkamais personažais – vaiduokliais, raganom, velniais, vampyrais ir pan. (kuo baisiau). Turėsime pasipuošti savo kampelį salėje, tad kas turite ir galite padarykit iš moliūgų žibintų, pasigaminkit „vampyriškų“ vaišių. Idėjų pasiieškokit internete. Fantazuokit ir kurkit. Sėkmės!!!

Ačiū tėveliams už parūpintus darbo įrankius, vaikams - už nuoširdų darbą tvarkant mokyklos aplinką!

Svetainė įkurta

2013-11-14

Mokyklos tinklalapis

Virtualus kalendorius

Šios dienos vardadieniai:

Vardų reikšmės

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
счетчик посещений

Pažaisk su delfinais